hírlevél | 2024. 06. 19.




A CeMBeton Szövetség megtartotta ezévi első közgyűlését, dr. Pogátsa Zoltán volt a vendégünk!

Május 21-én rendezte meg szövetségünk idei első rendes közgyűlését. A szokásos napirendi pontok között a tavalyi év beszámolójának és a 2024-es tervének elfogadása volt.


Szövetségünk folytatja az eddigiekben megkezdett munkáját, amelynek idén is egyik fő fókuszában a képviselt tagok, illetve a cement-, beton- és mészipari érdekeinek képvislete áll a hazai és nemzetközi döntéshozók előtt. 

Hoffmann Tamás, szövetségünk nemrégiben megválasztott új elnöke megszólalásában elmondta, hogy arra törekszik, hogy a szövetség, csak úgy, mint a képviselt tagvállalatok a fenntartható építőipar érdekében maximálisan legyen elkötelezett, úgy a tevékenységei, mint a kommunikációtját tekintve. Az idei évre elnökségünk elfogadott egy új kommunikációs stratégiát, amely néhány arculati elem megváltoztatásán felül erőteljes hangsúlyt helyez a fenntarthatóságra és az iparág érdekében történő média megjelenésekre, amelynek a céja a tájékoztatáson kívül, a döntéshozókkal kialakítandó konstruktív, a szektort  előrevivő jövőbeni döntések meghozatalának támogatását segítő párbeszéd.

A közgyűlésen dr. Pogátsa Zoltán, a Soproni Egyetem habilitált docense és a nemzetközi politikai gazdaságtan szakértője meghívott vendégként vett részt, és a fenntarthatóságról tartott előadásával gazdagította a programot. Az előadást követően érdekes beszélgetés alakult ki a résztvevő tagvállalatok vezetői között a gazdasági fejlődés lehetőségeiről, törvényszerűségeiről, veszélyeiről és az iparág sajátos kihívásairól.

Forrás: CeMBeton

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2024. június 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton