hírlevél | 2023. 09. 20.




Ismét Nyílt Nap a Királyegyházi Cementgyárban!

Idén is kinyitja kapuit az érdeklődők előtt a már Holcim színekben pompázó Királyegyházi Cementgyár.


 

 

● Látogassanak el Európa egyik legfiatalabb cementgyárába, és nyerjenek beavatást a zöld cementgyártás kulisszatitkaiba!

● A látogatás időpontja 2023. szeptember 23., szombat délelőtt

● A program ingyenes, viszont előzetes, online regisztrációhoz kötött.
   A látogatói helyek beteltek!

„Az idei év különleges a Királyegyházi Cementgyár életében: májustól a LAFARGE márkanevet a nemzetközi anyavállalatunkat követve Holcim névre változtattuk. Ezzel is erősítve elköteleződésünket a fenntartható építési megoldások iránt. A név új, azonban a közösségi értékteremtés továbbra is kiemelt célunk, ezért szervezzük meg immáron hagyományosnak mondható őszi Nyílt Napunkat, amelynek keretében a helyi lakosság egy exkluzív gyárlátogatáson vehet részt az új színekben pompázó Királyegyházi Cementgyárban.” – ismerteti Hoffmann Tamás, a Holcim Magyarország Kft. Ügyvezető igazgatója.

Színes programokkal várják az érdeklődőket

A cementgyártás folyamatát idén gyalogos séta keretében mutatják meg az érdeklődőknek. Ennek keretében a látogatók megismerkedhetnek többek között Walterrel, a mintavételező robottal; testközelből nézhetik meg a cementzsákolás folyamatát, valamint a cementgyártás során alkalmazott munkagépeket.

A gyárlátogatás mellett a Holcim gondolt a legkisebbekre, valamint a kreatív vénával rendelkezőkre is. Az érdeklődők ugyanis csillámtetoválással gazdagodhatnak, és különböző interaktív, kreatív foglalkozásokon is részt vehetnek.

További információ és regisztráció: holcim.hu/gyarlatogatas 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. szeptember 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton