hírlevél | 2022. 03. 09.




Megvannak a 2021/2022-es Zöld Megoldás-pályázat nyertesei

A Duna-Dráva Cement Kft. évtizedek óta elkötelezett híve és fő támogatója a természeti értékek védelmének, és egy fenntarthatóbb életforma kialakításának. A vállalat több mint egy évtizede támogatja a környezettudatos kezdeményezések megvalósulását a Zöld Megoldás-pályázat keretében. 2022-ben további 7 projekttel növelik a támogatottak számát.


A Beremendi és a Váci Cementgyár környezetében élő közösségek zöld kezdeményezéseit ebben az évben is 3-3 millió forinttal, a pécsi kisrégió pályázóját pedig 1,5 millió forinttal támogatja az építőanyag-ipari vállalat.

A Bírálóbizottságoknak 2022-ben összesen 19 pályamunka közül kellett kiválasztania a legjobbakat: azokat, akik újszerű ötletekkel, a fenntarthatóságot és környezettudatosságot megcélozva készítették el a pályázatukat.

A váci régióból a Kisvác-Középvárosi Óvoda, a Szokolyai Cseh Péter Általános Iskola és a Váci Juhász Gyula Általános Iskola elképzeléseinek a megvalósítását támogatja a vállalat.  Baranyában az idei nyertesek között számos olyan akadt, akik korábban már támogatásban részesültek a pályázat keretében. Ilyen a Déli ASzC Teleki Zsigmond Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, a Nagyharsányi Óvoda és a Szavai Óvoda. Emellett az Orfűi Fekete István Óvoda és Konyha is a nyertesek között szerepel az idei évben.

A DDC Zöld Megoldás-pályázat keretében az elmúlt évek során eddig összesen 53 projekt valósult meg mintegy 74 millió forintból. Az idén megvalósuló 7 pályázattal pedig tovább növelik a támogatottak számát.

Forrás: Duna-Dráva Cement Kft.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2022. március 9.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton