hírlevél | 2019. 12. 19.




Megjelent a Beton újság év végi száma!

2019 utolsó lapszáma is számos érdekes témát tartogat azon olvasóink számára, akik a karácsonyi ünnepek alatt szívesen lapozgatnák az újságot!


Bemutatjuk a Minden építés alapja, Betonépítészet tervezőknek kategóriában kiírt pályázat nyertes pályamunkáját, melynek témája a megjelenésében is rendkívüli, Budapest IX. kerültében található Meininger Hotel, amely a látszóbetonjával mintegy monolit szoborként él a környezetben. Kis Tünde interjújából megismerhetik Németh Emese festőművészt, akivel a Beton Fesztivál tárgykiállítói között is találkozhattak már, és akit szintén rabul ejtett a beton, mint anyag. Dr. Bencze Zsolt cikkéből megtudhatjuk, hogy kitűnően szolgál a vecsési beton körforgalom, így várhatóan egyre több hasonló beruházás követi majd országszerte. Egy rövid cikkben olvashatnak arról is, hogy milyen változásokon ment keresztül az építőipar az éghajlatváltozásból fakadó elvárások miatt.

Lapunk továbbra is elérhető on-line: Betonújság

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2019. december 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton