hírlevél | 2019. 04. 17.




Új városnegyed épül

Az óbudai Duna-parton, a volt BUSZESZ területén új városrész épül. Ennek részeként egy 1400 lakásos lakópark, valamint az ehhez kapcsolódó irodák, kereskedelmi egységek építését jelentette be a fejlesztő Biggeorge Property.


A Waterfront City megvalósításával a magyar ingatlanfejlesztő célja egy emberközeli, környezettudatos, úgynevezett smart city városrész létrehozása, 1400 lakással, 10000 négyzetméternyi kereskedelmi-, vendéglátó- és irodaegységgel. A projekt az óbudai Duna-part mellett, a Folyamőr utca, Miklós tér, Bogdáni út által határolt területen, 5 hektár alapterületen épül majd fel.

A negyed területén halad majd át a Kolosy térről induló Budai Promenád azon szakasza, amely a 600 méterre található óbudai Fő térrel köti össze a projektet a jövőben. A Waterfront City megvalósítása során felújításra kerülnek a területen található, helyi védelem alatt álló épületek, valamint a fejlesztő jelentős közösségi fejlesztéseket is végrehajt a környéken. A projekt koncepció része az a gyaloghíd, amely az új városrész területéről indulva kötné össze a környéket az Óbudai-szigettel (Hajógyári sziget). Az első ütemben, három épületben összesen 267 lakást alakítanak ki. Az épületek terveit a Hajnal Zsolt, Ybl díjas építész nevével fémjelzett Hajnal Építész Iroda készítette.

Forrás: https://www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/uj-varosnegyed-epul-obudan.319193.html

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2019. április 17.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton