hírlevél | 2019. 02. 18.




Töretlen lelkesedéssel

Folyamatosan értesülhetnek a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton), valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) 2014-ben megkezdett együttműködésében megvalósuló programokról.


A szövetségek és tagvállalataik szakembereiből álló munkacsoport továbbra sem pihen, ötleteivel, és azok megvalósításával 2018-ban is számos területen folytatott munkát. A betont az óvodás korosztálynak készült Cembi és Mixi kalandjain keresztül megismertető képeskönyv és kifestő továbbra is nagy népszerűségnek örvend, de az idősebb korosztály is érdeklődve forgatja. Az általános és középfokú képzést a tananyagokra tett észrevételekkel, javaslatokkal, illetve a „A CEMENT, A BETON ÉS A MÉSZ” oktatási segédanyaggal támogatják, míg az egyetemi képzésekben előadásokkal, gyakorlati bemutatókkal, gyárlátogatásokkal vesznek részt. Megjelent a döntéshozói kiadványsorozat újabb része „Beton – Tudatosan előállított és teljes mértékben újrahasznosítható” címmel.

A CeMBeton és a MABESZ együttműködése, összehangolt egyetemi oktatási tevékenységének keretében, szakembereivel 2018-ban is több műszaki egyetemen tartott előadást naprakész, gyakorlatorientált tudásanyagot átadva a jövő szakemberei számára. A széleskörű szakmai ismeretanyagot tovább bővítve újabb sikeres együttműködést valósítottak meg a BME-n, a SzIE-n, a PTE-n, a Miskolci Egyetemen és a Pannon Egyetemen, illetve idén a győri Széchenyi István Egyetemen Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Karával is megindult az együttműködés.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2019. február 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton