hírlevél | 2017. 05. 31.




Letölthetőek a BETON szakmai lap számai

Az újság honlapjáról ezentúl már megjelenésekor letölthetőek a BETON szakmai lap aktuális számai, amelyekben naprakész információkat találnak az építőipart illetően. Az oldalon az archív számok között is van lehetőség böngészni.


A www.betonujsag.hu oldalon ezentúl egy kattintással elérhetőek a BETON szakmai lap aktuális, és korábbi számai. Az újság több mint két évtizedes múlttal rendelkezik, mindig naprakész és változatos témákat kínál a cement-, beton- és építőipart illetően.

A legfrissebb számban többek között olyan témákról olvashat, mint egy Magyarországon eddig még nem alkalmazott látszóbeton fajta, a BAU München 2017 kiállítás, környezetbarát térburkoló megoldások, vagy például egy mohácsi betontechnológiai attrakció. Az újság mellett az update kiadvány aktuális számát is megtalálja, benne számos érdekességgel a Gotthard bázisalagút vasúti pályát illetően.

Ezzel egyidejűleg a CeMBeton honlapján az Update eddigi számai is új struktúrában váltak letölthetővé a www.cembeton.hu/update címen.

Látogasson el a szakmai lap és az update honlapjára!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. május 31.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton