hírlevél | 2017. 04. 10.




Sikeres bemutatkozás az Ybl szakmai napon

Az ország legismertebb és elismert cégeinek előadásai, karrierbörze, valamint workshopok várták az érdeklődő mérnökhallgatókat az idei Ybl szakmai napon, ahol a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség és a Magyar Betonelemgyártó Szövetség is részt vett.


Több helyszínen párhuzamosan is folytak programok március 21-én az Ybl Miklós Építéstudományi Karon a szakmai nap keretében. Hazai ismert és elismert cégek előadásait hallgathatták meg az érdeklődők, emellett betekinthettek a különböző építőipari vállalatok tevékenységébe, és megismerkedhettek az általuk kínált karrierlehetőségekkel, szakmai gyakorlati programokkal.
 
Gyakorlati ismereteket adó workshopok széles köre várta a résztvevőket az építőipar szinte minden területéről, illetve előadások keretében nyerhettek betekintést a látogatók különböző projektekbe, innovatív építőipari termékek alkalmazási lehetőségeibe, rejtelmeibe.
 
Számos résztvevő érdeklődött a Szövetség és a MABESZ betont népszerűsítő és oktatási tevékenységeinek részleteiről, pályázatairól, amelyeket külön előadóteremben tartott előadás keretében is bemutattunk. 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. április 10.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton