hírlevél | 2017. 04. 10.




High-tech beton: ahol a technológia és a mérnöki pálya találkozik

Még lehet regisztrálni a Nemzetközi Beton Szövetség júniusi konferenciájára, ahol neves szakemberek előadásait hallgathatják meg az érdeklődők, mindezt (beton)technológiai és mérnöki szempontok sajátos ötvözetében.


2017. június 12-14 között a hollandiai Maastricht várja az építőipari szakembereket, hogy a háromnapos konferencia keretében a Nemzetközi Beton Szövetség betekintést engedjen a high-tech beton rejtelmeibe. A találkozó különlegességét az adja, hogy az érintett témák mind betontechnológiai, mind építőmérnöki szempontból hasznosítható információt tartalmaznak majd, és így hozzájárulnak a két ágazat jövőbeni közös, sikeres együttműködéséhez.
 
A szimpóziumon többek közt olyan témakörökben szerezhetnek naprakész tudást a résztvevők, mint például anyagtechnológia, fenntarthatóság, innovatív építési koncepciók, tartósság és élettartam stb..
 
A konferenciáról további részleteket itt olvashat.
 
Forrás: CEMBUREAU

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. április 10.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton