hírlevél | 2017. 04. 10.



Kedves Olvasó!

Áprilisi hírlevelünkben olvashat a Szövetség és a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kara között létrejött együttműködés részleteiről, az Ybl szakmai napon való sikeres bemutatkozásunkról és Szarkándi János elnök úr kitüntetéséről. Bepillantást engedünk belső képzéseink folyamatába is. Információt kaphat a Nemzetközi Beton Szövetség júniusi konferenciájáról és a 2019. évi cement kémiával foglalkozó kongresszusról. Végül, de nem utolsósorban a Világgazdasági Fórum márciusi publikációjáról is olvashat, amely a fenntartható építés, építőipar témakörével foglalkozik.
Kellemes olvasást kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott a Magyar Cement, Beton- és Mészipari Szövetség elnöke

Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át munkájának elismeréseként Szarkándi János, a Magyar Cement, Beton- és Mészipari Szövetség elnöke, a Duna-Dráva Cement Kft. elnök-vezérigazgatója.

  Kattintson ide a részletekért!



Piacképes gyakorlati tudás a jövő mérnökeinek

Felsőfokú, gyakorlati tudásanyagra épülő szakember képzés indul a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kara és a CeMBeton együttműködésében.
A képzés célja, hogy piacképes, gyakorlati tudást adva hozzájáruljon a jövő szakembereinek a sikeres pályakezdés megalapozásához.

  Kattintson ide a részletekért!



Továbbképzés, nem csak hallgatóknak

A Szövetség tagvállalatai az idei évben is színvonalas elméleti és gyakorlati, beton- és cementipari képzést tartanak a jövő szakemberei számára. Az évek során összegyűlt tudásanyagból ugyanakkor a CEMKUT Kft. munkatársai is profitálnak egy továbbképzés keretein belül.

  Kattintson ide a részletekért!



Sikeres bemutatkozás az Ybl szakmai napon

Az ország legismertebb és elismert cégeinek előadásai, karrierbörze, valamint workshopok várták az érdeklődő mérnökhallgatókat az idei Ybl szakmai napon, ahol a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség és a Magyar Betonelemgyártó Szövetség is részt vett.

  Kattintson ide a részletekért!



High-tech beton: ahol a technológia és a mérnöki pálya találkozik

Még lehet regisztrálni a Nemzetközi Beton Szövetség júniusi konferenciájára, ahol neves szakemberek előadásait hallgathatják meg az érdeklődők, mindezt (beton)technológiai és mérnöki szempontok sajátos ötvözetében.

  Kattintson ide a részletekért!



Az innovátorok újrafogalmazzák az építőipart

Egy olyan világban, amelyben erőforráshiánnyal kell szembesülnünk, kulcsfontosságú olyan környezet építése, amely fenntartható, egészséges és békés életvitelt tud biztosítani az emberek számára. A Világgazdasági Fórum nemrégiben kiadott publikációja ebben mutat irányt érdekes esettanulmányokon keresztül.

  Kattintson ide a részletekért!



Prágában találkozik a cementipar krémje

Ugyan még két évet kell várni a 15. Nemzetközi Kongresszusra, de érdemes már most tájékozódni a prágai konferenciáról, ahol a cementkémia aktualitásairól és cement felhasználásának trendjeiről lesz szó.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2017. április 10.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton