hírlevél | 2016. 10. 11.



Kedves Olvasó!

Októberi hírlevelünkből értesülhet a Beton Fesztivál történéseiről, illetve megtudhatja kik voltak a „Minden építés alapja 2016” pályázat díjazottjai. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Beton Újság legújabb száma mellett a beton.hu hatékony energiagazdálkodásról szóló kiadványa is megjelent. Ezen kívül hírlevelünkben olvashat a DDC Zöld Megoldás-pályázatáról, a Beton arcai kiállításról, és végül, de nem utolsó sorban a Szövetség oktatási tevékenységének díjazásáról.

Kellemes Olvasást Kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Bebetonoztuk a legújabb trendeket – Beton Fesztivál 2016

2016. szeptember 29-én a LURDY Rendezvényközpontban került megrendezésre az idei Beton Fesztivál. Az eseményen érdekes előadásokat hallgathattunk az elmúlt év nagyobb hazai projektjeiről, a legújabb környezetbarát fejlesztésekről, és a beton különféle felhasználási módjairól, valamint díjazták a „Minden építés alapja 2016” pályázat nyerteseit is.

  Kattintson ide a részletekért!



Gazdálkodjunk okosan, betonnal - Megjelent a Beton.hu "Hatékony energiagazdálkodás" című legújabb kiadványa

Mára a hatékony energiagazdálkodás nem csak gazdasági, hanem környezetvédelmi szempont is. Kiadványunkból –, amely a beton előnyeit és legfontosabb hasznos tulajdonságait bemutató sorozat második füzete – megtudhatja, hogyan segíthet a beton mindebben, valamint azt is, milyen előnyökkel jár az anyag ilyesfajta alkalmazása.

  Kattintson ide a részletekért!



A CeMBeton oktatási tevékenysége „aranyat ér”

Ünnepélyes keretek között Miskolcon vehette át díszoklevelét a CEMKUT Kft. ügyvezetője, Urbán Ferenc. A díjat a Miskolci Egyetem Műszaki és Földtudományi Kara adományozta a szövetség oktatási programjában végzett munkájának elismeréseként.

  Kattintson ide a részletekért!



A DDC továbbra is zöldben gondolkozik

Idén hatodik alkalommal került kiírásra a Duna-Dráva Cement Kft. környezetbarát kezdeményezéseket támogató programja, a Zöld Megoldás-pályázat. Az intézmények zöld terveiket legkésőbb október 31-ig adhatják be, ezeket a DDC által felkért bírálóbizottság véleményezi majd.

  Kattintson ide a részletekért!



Beton Arcai 3.0 kiállítás!

2016. szeptember 9-én nyílt meg harmadik alkalommal a Beton Arcai kiállítás Pécsett. Az egy hónapig megtekinthető beton képzőművészeti alkotásokat bemutató tárlatnak a Nick udvar adott otthont.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2016. október 11.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton