hírlevél | 2016. 09. 01.



Kedves Olvasó!

Szeptemberi hírlevelünk témái között szerepel a lezárult „Minden építés alapja 2016” pályázat, illetve egy ismertető a Beton Fesztiválra történő jelentkezésről. Tájékoztatjuk továbbá a LafargeHolcim építészeti pályázatáról, valamint a Duna-Dráva Cement Kft. szeptemberi nyílt napjairól is. Nemzetközi témánkban ezúttal a világ leghosszabb vasúti alagútja szerepel, amelynek építéséhez különleges betontípusokat alkalmaztak.

Kellemes olvasást kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Lezárult a „Minden építés alapja 2016” pályázat jelentkezési határideje

A betonpályázat először 2015-ben, a beton.hu által került kiírásra, a Cembeton és a MABESZ, valamint tagvállalataik támogatásával. A tavalyi sikerre való tekintettel idén újra keresték a legjobb betonmegoldásokat. A pályázatok benyújtásának határideje 2016. július 31-én zárult le.

  Kattintson ide a részletekért!



Jelentkezzen a Beton Fesztivál 2016-ra!

A Beton Fesztivál 2016. szeptember 29-én, a Lurdy Rendezvényközpontban kerül megrendezésre Budapesten. Az előadások mellett kiállítás és interaktív workshopok is várják az építészet iránt érdeklődőket.

  Kattintson ide a részletekért!



LafargeHolcim Awards nagyszabású, nemzetközi pályázat

A LafargeHolcim Fenntartható Építésért Alapítványa szervezésében megvalósuló 2 millió dollár összdíjazású pályázat olyan munkákat keres, amelyek a fenntartható építési megoldásokat az építészeti kiválóságokkal ötvözik.

  Kattintson ide a részletekért!



Őszi nyílt napok a DDC-nél

A Duna-Dráva Cement Kft. a környezetkímélő cementgyártás bemutatására idén is nyílt napokat szervez. A Váci Cementgyárban 2016. szeptember 20-án, a Beremendi Cementgyárban pedig szeptember 27-én kerül megrendezésre az esemény, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes és szórakoztató programot kínál.

  Kattintson ide a részletekért!



A Sika legmodernebb technológiája alagutaknál

2016. június 1-jén avatták fel a világ leghosszabb vasúti alagútját, a Gotthard alagutat Svájcban. Megépítése során a Sika nagy figyelmet fordított arra, hogy a betonból készült alagút megfelelően víz- és tűzálló legyen.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2016. szeptember 1.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton