hírlevél | 2015. 12. 18.




Mesébe foglaltuk a betont!

Fedezzük fel együtt a betont! – Cembi és Mixi kalandjai címmel jelent meg a MABESZ-szal közösen kiadott mesekönyvünk az óvodás, kisiskolás korosztály számára.


A 3-8 éves gyermekeket megszólító kiadvány ismeretterjesztő stílusban, mesébe szőtt helyzeteken keresztül mutatja be a betont, annak sokszínű felhasználási lehetőségeit. Azonban nem csak a nyelvezet igazodik a kicsik igényeihez, hanem az egész oldalas, kreatívan mesélő rajzok is a szórakozva tanulást szolgálják.

A mesekönyv betekintést ad a beton előállításába, és színes fejezeteken keresztül mutatja be a beton jellemző felhasználási módjait úgy, mint a házépítést, az út- és a hídépítést, az alagutak építését és a betonban rejlő kreatív lehetőségeket. A mesevilágban több kedves szereplő mellett Cembi a beton kisfiú és Mixi a puttonyos betonszállító autó kíséri végig a gyerekeket.

A mesekönyv végiglapozható a Beton.hu-n, a Kiadványok menüpontban ide kattintva.

A képeskönyv mellé egy letölthető és kinyomtatható kifestő is tartozik. A kifestő innen tölthető le.

 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2015. december 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton